Nevzat Doğan Gündüz Mahallede Akşam Köylerde

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve onların istek ve şikayetlerini yanlarına giderek dinleyen İzmit...

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve onların istek ve şikayetlerini yanlarına giderek dinleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, gününün büyük bir bölümünü vatandaşların arasında geçiriyor. Haftanın en az iki gününü sadece mahalle ve köylere ayıran Başkan Doğan gündüz mahallelerde incelemelerde bulunurken akşamları da köyleri ziyaret ediyor.

Mart 2014 itibariyle, mahalle statüsü kazanan köylerde şimdiden inceleme yapmanın önümüzdeki yılın planlaması için kolaylık sağlayacağını belirten Doğan son olarak İzmit’e bağlı Çayırköy ve Yassıbağ köylerini ziyaret etti. “Mahallelerimiz, köylerimiz, ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz gün geçtikçe güçleniyor. 10 yıl önce söz dinleyen bir Türkiye vardı şimdi ise sözü dinlenen bir Türkiye var. Biz bu süreci devam ettirmek için, halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için gece gündüz çalışıyoruz” diyen Başkan Doğan, İzmit’e bağlı köylerin çok değişeceğini söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin son yıllarda köylerde reform sayılacak çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Doğan, "Bizler köylere yabancı, köyleri bilmeyen yöneticiler değiliz. Köy koşullarını da köylülerimizin ihtiyaçlarını da çok iyi biliyoruz. Planlamamızı buna göre yapacak ve ihtiyaçları teker teker gidereceğiz. Mahallelerde yapılan tüm çalışmalar köylerde de yapılacak" dedi.

Reklam
Reklam

İzmit’e bağlı Çayırköy ve Yassıbağ köylerini Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri İbrahim Elgin, İsmail Gün, Mahmut Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Ali Ayaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba, Yassıbağ Muhtarı Yusuf Toy ve Ak Parti İzmit İlçe yöneticileri eşliğinde ziyaret eden Başkan Doğan, köylerin mimari açıdan daha güzel hale getirileceğini söyledi. Mahallelerde uygulanan hizmet konaklarının köylerde de uygulanmaya başlayacağını müjdesini veren Doğan, köy konaklarının köy mimarisine uygun bir şekilde yapılacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz