Nevzat Doğan Her Zaman Vatandaşla

Yatsı namazlarının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,...

Yatsı namazlarının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bu uygulamasını haftanın en az iki akşamında gerçekleştiriyor. Başkan Doğan son olarak İzmit Fatih Mahallesi Zeytinlik Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İzmit İlçe yöneticileri, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, cami din görevlisi İsmail Yılman, Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç’ın bulunduğu sohbette çok sayıda vatandaşla biraraya gelen Başkan Doğan, vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi.

Reklam
Reklam

Sabah namazlarının ardından yapılan sohbetlerin çok verimli olduğunu ve buna katılamayanların isteği üzerine yatsı namazı sonrası sohbetlerini başlattığını ifade eden Doğan, sürekli vatandaşla bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette mahalle sakinleri görüş ve önerilerini Başkan Doğan ile paylaşırken, mahallelerinde yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: