Nevzat Doğan Minibüsçüleri Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, Yuvam Akarca’da bulunan 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler...

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, Yuvam Akarca’da bulunan 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Selim Canlı, Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul ve kooperatif üyeleri hazır bulundu.

Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Selim Canlı Başkan, “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan her zaman bizim yanımızda. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Her sıkıntımızda elinden gelen desteği veriyor. Özellikle kar yağdığında yollarımızın açılmasında göstermiş oldukları gayret ve çabalar için kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ziyarette yaptığı konuşmasında, “Alikahya bölgemiz hızla gelişiyor. Burasının gelişimi sizlerin yoğunluğunu arttıracak. Büyüyen bir bölgede ara ara sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntıları çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bölgemizde alt ve üst yapı çalışmaları yaptık. Okullarımıza camilerimize destekte bulunduk. İki çocuk parkı yaptık bu yaz iki tane daha yapacağız. Birçok yeni yol açtık. Bisiklet yolumuzu tamamladığımızda Alikahya’dan Seka Park’a bisikletle rahatlıkla ulaşılabilecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: