Nevzat Doğan'dan Gölge Oyunu

İzmit Belediyesi’nin Ramazan ayı kapsamında düzenlediği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Kültür Tepesi ve Doğu...

İzmit Belediyesi’nin Ramazan ayı kapsamında düzenlediği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Kültür Tepesi ve Doğu Kışla Parkı başta olmak üzere 52 mahallenin tümünde iftar sonrası düzenlenen etkinlikler büyük ilgi görüyor.

İftar sonrası her akşam farklı mahallelerdeki ramazan eğlencelerine katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son olarak Malta ve Tepeköy mahallerinde gerçekleşen programlarda vatandaşlarla biraraya geldi. Çocuklar kadar büyüklerinde büyük ilgi gösterdiği programda Başkan Doğan vatandaşlarla birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Reklam
Reklam

Tepeköy Mahallesi Sağlık Ocağı Sokak’ta yapılan Burak Sezen Show’u çocuklarla birlikte izleyen Başkan Doğan, tüm mahallelerde çocukların Burak Sezen’in gösterilerini çok beğendiğini söyledi. Doğan, çocuklara yıl içinde de farklı etkinlikler düzenleneceğinin müjdesini verdi. İftar sonrası başlayan etkinlik çocuklar tarafından baştan sona büyük bir coşku içinde izlendi.

Tepeköy Mahallesinde gerçekleştirilen etkinliklerin ardından Malta Mahallesi 14. Ada Övünç Sokak’ta gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Doğan, her akşam izlediği gösteriyi bu kez kendisi gerçekleştirdi. Sahneye çıkan Doğan, kendisini izleyen vatandaşlara Karagöz-Hacivat gösterisi sundu. Oldukça başarılı olan Başkan Doğan çocuklardan yoğun alkış aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: