Nevzat Şahin: Karşılaşmanın Fair-play Çerçevesinde Geçmesini Temenni Ediyorum

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, yarın oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi karşılaşmanın fair-play içinde geçmesini...

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, yarın oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi karşılaşmanın fair-play içinde geçmesini temenni etti.

Spor Toto Süper Lig'de, yarın Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini belirterek şunları söyledi:

"Beşiktaş, büyük kulüplerden bir tanesi. Beşiktaş gibi büyük bir takımı Karabük'te ağırlamak bizim için bir onurdur. Beşiktaş'ın her ne kadar eski gücünde olmadığını söyleseler de bana göre siyah-beyazlılar, bu sene daha istekli ve gücünden bir şey kaybetmiş değildir. Biz de ona göre hazırlandık. Takımımızın form grafiği her geçen gün artıyor. Öncelikle karşılaşmanın fair-play içinde geçmesini istiyorum; ama kazanan tarafın takımızın olması bizi ayrı mutlu eder. Beşiktaş gibi köklü bir takımı, Karabük olarak ağırlamamız takımımızın marka değerini artıracağını düşünüyoruz. İnşaallah yarın güzel bir maç izleriz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: