Newboard Dünya Şampiyonası'na Obruk Barajı'nda Hazırlanıyor

Katar'da düzenlenecek olan Newboard Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Ali Komşusu, Çorum'un Oğuzlar ilçesi...

Katar'da düzenlenecek olan Newboard Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Ali Komşusu, Çorum'un Oğuzlar ilçesi Obruk Barajı'nda düzenlenen su sporları gösterilerinde şampiyonaya hazırlandı.

Oğuzlar, '13. Altın Koz Kültür ve Sanat Etkinlikleri Doğa ve Su Sporları Festivali' kapsamında düzenlenen su sporları gösterileri büyük ilgi gördü. Obruk Barajı'nda düzenlenen etkinlikte Ali Komşusu'nun gösterileri büyük beğeni toplarken burada konuşan Komşusu, Katar'da düzenlenecek olan Newboard şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Newboard'ın Türkiye'de yeni kendini göstermeye başladığını kaydeden Komşusu, hazırlıkların bir aşaması olarak da Obruk Baraj'ında hem gösteri hemde hazırlık yaptıklarını dile getirdi. Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, da burada yaptığı konuşma da bu yıl ilk defa su sporlarının olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: