Neyzen Ergüner Hatay’da konser verecek

Antakya Belediyesi Ramazan şenlikleri çerçevesinde bu aya özgü çeşitli eğlenceleri içerisinde bulunduran bir çok etkinlik...

Antakya Belediyesi Ramazan şenlikleri çerçevesinde bu aya özgü çeşitli eğlenceleri içerisinde bulunduran bir çok etkinlik düzenleyecek.
DSİ Parkında Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu gösterimi ile başlayacak Ramazan şenliklerinde ünlü neyzen Süleyman Ergüner sahne alacak.
Ünlü neyzen Süleyman Ergüner’e Türk Müziği Saz Topluluğu da eşlik edecek.
Geniş repertuvarı ile sevenleriyle bir araya gelecek olan Süleyman Ergüner, Samandağ’da yetişen kamışların dünyada ney yapımında kullanılan en iyi kamış olduğunu söyledi.
Bu kamışları tüm ülkeye tanıtmak için büyük gayret gösterdiğini anlatan Ergüner, en büyük hayalinin ney festivali düzenleyerek Hatay’ı dünyaya tanıtmak olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz