Nicolas Cage Kapadokya’yı övdü

Nicolas Cage, “Hayalet Sürücü 2” filmini çektiği Kapadokya için “Daha önce böyle bir manzara görmemiştim, müthiş etkilendim” dedi.

Geçtiğimiz yaz, final sahnelerinin Kapadokya’da çekildiği Hayalet Sürücü 2 filminin başrol oyuncusu Nicolas Cage collider.com’a verdiği röportajda Kapadokya’dan çok etkinlendiğini söyledi. Ünlü oyuncu:"Türkiye daha önce görmediğim bir coğrafyaya sahipti. Kapadokya'nın peri bacaları ve oyulmuş kayaları beni müthiş etkiledi. Daha önce böyle bir manzara görmemiştim” dedi.

Mark Neveldine ile Brian Taylor’ın yönettiği Hayalet Sürücü 2 filmi dün gösterime girdi. Filmde Nicolas Cage, Christopher Lambert, Idris Elba ve Ciaran Hinds gibi ünlü isimler rol almıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz