Niğde Belediye Başkanından Öğretmenlere mesaj

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.Belediye Başkanı Özkan mesajında; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin geleceğine yön vermektedir.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.
Belediye Başkanı Özkan mesajında; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları öğretmenlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizin geleceği için gayret gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz