Niğde Belediye Başkanlığından Anneler Günü Programı

Niğde Belediye Başkanlığı 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Efendibey TOKİ konutlarında anneler günü programı düzenledi.Niğde...

Niğde Belediye Başkanlığı 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Efendibey TOKİ konutlarında anneler günü programı düzenledi.

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit katıldı.

Sosyal Belediyecilik çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla program düzenleyen Niğde Belediye Başkanlığı, Efendibey TOKi konutlarında gerçekleştirdiği programda Anneler Gününü kutladı.

Reklam
Reklam

Efendibey TOKİ konutlarında gerçekleşen programda öncelikle annelere, anneliğin önemi hakkında bilgiler verildi, sunum yapıldı. Reyhanlı'da meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm annelerin anneler gününü tebrik ediyorum. Birlik içerisinde dayanışma içerisinde nice anneler gününü sağlıkla kutlarız. Cenab-ı Hak ülkemizin birliğinin dirliğini, ağzımızın tadını bozmasın. Milletimizin birliği ve beraberliği içinde tüm annelerimiz, hepimiz dua edelim. Hatay Reyhanlı'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi sıkıntılı ve zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zor süreçten milletimiz alnının akıyla çıkacak ve kazanan Türk milleti olacak" şeklinde konuştu.

Anneler gününü sadece bir güne sığdırılamayacağını belirten Başkan Akdoğan; " Her gün anneler günü her günün anneler için ayrı bir önemi var. Anneler gününü senbolik olarak kutluyoruz. inancımız açısından ele aldığımızda her gün anneler günü. Bende annemi kaybedeli 12 yıl oldu. Annesizliğin ne demek olduğunu iyi bilen birisiyim. Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi 'Cennet anaların ayakları altındadır' bu Hadis-i Şerif annelerin ne kadar önemli olduklarını anlatmaya yeterli. Diğer yandan üç evlat yetiştiren anne cennetliktir sözünü de ifade etmek istiyorum. Annelerimizin hayır duasının alınmasının önemli olduğu hepimizin malumudur. Düzenlediğimiz bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anneler dua makinasıdır diyen AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Bizim kültürümüzde inancımız da annelere bir gün değer verilecek yılda bir gün hatırlanacak diye bir şey yok. Her zaman anneler aziz her zaman anneler başımızın üzerinde. Hem bu dünyada hem öbür dünyada işimizin rast gitmesini istiyorsak annemizi başımızın üzerinde taşımamız gerekir. Bende annemi kaybettim. Annelerin en büyük özelliği dua makinasıdır. Yavrularına çocuklarına sürekli dua ederler. Ahrete intikal etmiş benim annem dahil bütün annelerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen; "Annelerin önemi anlatmakla bitmez. Annelere verilen önem dinimizde çok büyük yeri vardır. Bir şey olduğu zaman aklımıza öncelikle annemiz geliyor. Ebediyete intikal etmiş bütün annelerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaşayan bütün annelere sağlık içinde uzun ömür diliyor, vatana millete hayırlı evlat yetiştirmelerini temenni ediyorum. Annelerimizin ellerinde öpüyorum. Bu arada ülkemize yönelik yapılan saldırıyı da kınıyoruz. Annelerimizin duaları sayesinde inşallah hiç kimse birliğimizi beraberliğimizi bozamayacak" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın; "Böyle bir program düzenlediği için Niğde Belediye Başkanlığımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir anne olarak anneliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Allah hepimize yardım etsin. Hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin" şeklinde konuştu.

Program sonunda Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın anneler için Niğde Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan hediyeleri sundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz