Niğde Belediyespor-beşiktaş Maç Bilet Fiyatları Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda karşılaşacak Niğde Belediyespor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları 50 ve 75 TL...

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda karşılaşacak Niğde Belediyespor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları 50 ve 75 TL olarak belirlendi.

Niğde Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını 50 ve 75 TL olarak belirlendi.

Zorlu mücadele ile ilgili açıklama yapan Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, "Bu eşleşme ülke genelinde yankı uyandırdı. Biz heyecanla maçı bekliyoruz. Her iki takımada şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Niğde Belediyespor futbol takımının BAL Ligindeki hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Yerlikaya; “Sezona hazırlık yaparken bir hedefinizin olması lazım. Biz de hedefimizi belirleyerek bütün hesaplarımızı şampiyonluk üzerine yaptık” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tüm Niğdelilerin sezon sonunda Niğde Belediyespor futbol takımını şampiyon olarak görmek istediklerini hatırlatan Yakup Yerlikaya; “Niğde’de Sporu profesyonel liglere taşımak azim ve kararlılığımızdan taviz vermeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. BAL Ligi şampiyonu olmamız halinde Türkiye 3. Liginde mücadele etme imkanına kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Spor’u çok daha yukarılara taşımak için gayret göstereceklerini belirten başkan Yerlikaya, "İlk maçta kendi evimizde 68 Yeni Aksaray Spor’u eleyerek 2. tura çıkma hakkını kazandık. Daha sonra çekilen kura da Beşiktaş ile eşleştik. Bu Niğde’nin spor tarihi için bir ilk ve bir şanstır. Bizim hedefimizde Türkiye Kupası yok. Biz BAL'da şampiyonluğu kovalıyoruz ama bu tabii şu demek değildir; 'Beşiktaş gelecek, bize 10 tane atıp gidecek.' Biz haddimizi biliyoruz. Beşiktaş'da bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkında. Bizler defalarca konuştuk. Gerek futbolcularımız, gerek yönetim kurulumuz, gerekse Niğde halkı Beşiktaş’ı en iyi şekilde ağırlayacağız. Centilmence bir müsabakayla futbol şöleni yaşatmayı hedefledik ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum. Herkes maçın favorisi olarak Beşiktaş’ı görüyor ama bizim de değerli futbolcularımız ve taraftarımız var. Biz de haddimizi bilerek sahaya çıkacak ve centilmence mücadele edeceğiz. Beşiktaş seyircisiyle beraber yan yana bir maç seyrederek tüm dünyaya ve Türkiye’ye ne kadar örnek bir kulüp olduğumuzu göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: