Niğde Veteran Spor Kulübü “yaz Futbol Okulu” Açıldı

Niğde Veteran Spor Kulübü “Yaz Futbol Okulu” 5 Şubat Sentetik Çim Saha'da düzenlenen törenle...

Niğde Veteran Spor Kulübü “Yaz Futbol Okulu” 5 Şubat Sentetik Çim Saha'da düzenlenen törenle açıldı.

Törene Niğde Veteran Spor Kulübü Başkanı Lütfi Yılmaz, Genel Kaptan Atilla Tasalı, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı. 40 sporcuyla başlayan Yaz Okulunda hedef yetenekli sporcular yetiştirmek.

Niğde Veteran Spor Kulübü Genel Kaptanı Atilla Tasalı, Veteran Spor Kulübünün 250 sporcusuyla Niğde’de etkili bir konuma geldiğini söyledi.

Niğde’de alt yapı sorunu bulunduğuna dikkat çeken Tasalı, “Yaz spor okulunu açtık. Amacımız yetenekli çocukları bulup bunları alt yapıya kazandırmak ve önümüzdeki birkaç yıl içerisinde kendi takımımızla Niğde’yi bu zamana kadar yapılamayan bir şekilde bir yerlere getirmek. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Yaptıklarımız görüldükten sonra desteğimizi halkımız verecektir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

40 civarında öğrenci ile yaz spor okulunu açtıklarını belirten Tasalı, “40 civarında öğrencimiz var. Bu sayıyı çoğaltmak hocalarımızın isteğine bağlıdır. Çok fazla olup çocuklara bire bir ilgilenmek zor olabilir. 200 tane çocuğu bir araya getirip sahanın içinde koşturarak bir sonuca ulaşamayız. Az sporcuyla hocalarımız bire bir ilgilenir. Buda sporcuların başarısı için önemlidir.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: