Niğde'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 74. yıldönümünde Niğde’de anıldı.Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 74. yıldönümünde Niğde’de anıldı.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yıldönümü anma programı Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ile birlikte iki dakika sirenlerin çalınması ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesi ve yarıya indirilmesinin ardından anıt önündeki tören son buldu.

Törene, Niğde Valisi Alim Barut, Vali Yardımcısı Hanlar İden, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, kamu kurum ve kuruluş müdürleri siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anma programı, Niğde Kültür Merkezi'nde Niğde Fatih Anadolu lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programdan sonra sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: