Niğde'de 15 Temmuz Için Cumhurbaşkanı Hazırlığı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)- AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, 15 Temmuz programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)- AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, 15 Temmuz programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Niğde’ye gelmesinin beklendiğini söyledi.
Özdemir, yaptığı açıklamada 15 Temmuz'un yıldönümüne düzenlenecek anma programı hakkında bilgi verdi. Programın 11 Temmuz'da şehitlik ziyareti ile başlayacağını belirten İl Başkanı Özdemir, şöyle devam etti:
"Sayın Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız Niğde ye gelmek istiyorlar, bu programı Ömer Halisdemir’in kabrinden başlatmak istiyorlar. Şu anda netleşmiş bir durum yok. Valiliğimiz programlarla ilgili bir komisyon kuruyor. Komisyonda Ak Parti, CHP, MHP de olacak. Bizler 15 Temmuz'da vatandaşlarımız nerede toplandıysa aynı yerde toplanacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: