Niğde’de Asayiş Uygulaması

Niğde’de 3 gün boyunca yapılan asayiş uygulamasında bin kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Sorgulamalar da aranan...

Niğde’de 3 gün boyunca yapılan asayiş uygulamasında bin kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Sorgulamalar da aranan 4 kişi yakalandı.

İl genelinde huzur ve asayişin sağlanması için İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından üç gün asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü Birimleri'nin büyük bir bölümünün katıldığı denetimler, şehir giriş ve çıkışlarında sabaha kadar devam etti. Trafik Ekipleri, şehir giriş ve çıkışları ile bazı noktalarda yapılan kontrollerde 11 alkollü sürücü ile 9 ehliyetsiz şahıs hakkında cezai işlem uygulanırken iki araç ise trafikten men edildi. Ayrıca yapılan asayiş kontrollerinde bir adet ruhsatsız av tüfeği ile bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Kent merkezinde çeşitli noktalardan Yapılan GBT kontrollerinde ise aranan 4 şahıs ele geçirilerek savcılığa sevk edildi.

Reklam
Reklam

Niğdeli vatandaşlar ise asayiş uygulamalarının oldukça yararlı olduğunu söylerken, bu denetimlerin sık sık yapılmasının huzur ve güveni artıracağını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: