Niğde'de Cezaevlerinden Tahliye Olanların Sayısı 124'e Ulaştı

3'üncü Yargı Paketi kapsamında yapılan yasal düzenlemeyle Niğde'de cezaevlerinden tahliye olanların sayısı 124'e ulaştı. Denetimli...

3'üncü Yargı Paketi kapsamında yapılan yasal düzenlemeyle Niğde'de cezaevlerinden tahliye olanların sayısı 124'e ulaştı.

Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezleri ile Koruma Kurulları Kanunu'nda değişiklik yapan yasanın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan mahkûmların tahliyelerine devam edildi.

3'üncü Yargı Paketi'nin onaylandığı gün, sabah saat 04.30 sıralarında 2’si kadın olmak üzere 49 mahkum, ikinci gün ise yaklaşık 40 kişi tahliye oldu. Bugün de denetimli serbestlikten yararlanmaya hak kazananlardan 35 erkek mahkum, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi. Bugün de tahliye olanlarla birlikte çıkkan yasayla tahliye olan mahkûm sayısı 124’e ulaştı.

Reklam
Reklam

Cezaevinden tahliye olanlar, içeride kalan arkadaşlarıyla duygusal bir şekilde vedalaşırken, cezaevi çıkışında kendilerdini bekleyen yakınları ile de hasret giderdi. Yasa kapsamında yapılan başvuruların incelemesinin sürdüğü ve yeni tahliyelerin olabileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: