Niğde'de Sıcak Hava

Hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Niğde'de vatandaşlar, parklarda eğlendi.

Hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Niğde'de vatandaşlar, parklarda eğlendi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerde kar ve soğuk havanın etkili olmasına karşın, Niğde'de bahar havası yaşanıyor.

Kent meydanındaki parklarda güneşli havanın tadını çıkartmaya çalışan vatandaşlar, sohbet etmeyi ve gazete okumayı tercih etti.

Şubat ayında hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasına şaşırdıklarını belirten vatandaşlar, sıcak havanın doğanın erken uyanmasını sağlayacağı için zararlı olacağını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri de kentte hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğünü, hava sıcaklıklarının kentte 4 gün daha mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini, daha sonra ise yağmur beklendiğini kaydetti.

Muhabir: Murat Kaya / Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: