Niğde’de Yazlık Evleri Soyanlar Yakalandı

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri 11 ayrı bağ evini soyan hırsızları yakaladı.Niğde Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan...

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri 11 ayrı bağ evini soyan hırsızları yakaladı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama da, ''İl Merkezimizde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Oto Hırsızlık ve Yankesicilik-Dolandırıcılık Büro Amirliklerince yapılan çalışmalar neticesinde; son günlerde İl Merkezimizde bulunan ve yazlık olarak kullanılan ikametlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, 11 ayrı ikametten hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şahıs ile ikametlerden çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen bir şahıs yakalanmıştır'' denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, yakalanan şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalar neticesinde çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıdaki malzemenin ele geçirildiği ve malzemelerin sahiplerine teslim edildiği de bildirildi.

Vatandaşların can ve mal güvenlikleri için, şüpheli şahıslar ve olaylarla karşılaştıklarında ivedi olarak 155 Polis İmdat Hattına ihbarda bulunmalarının ciddi önem arz ettiği belirtilen açıklamada, ''Ayrıca meydana gelebilecek her türlü dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarının önlenmesi için, vatandaşlarımız iş yerlerinin ve ikametlerinin fiziki güvenlik şartlarını artırmaları gerekmektedir. 155 Polis İhbar Hattı ücretsiz olup, ihbarlarda bulunan kişinin kimliği gizli tutulmakta ve hayati önem taşıyan ihbarlar görevli ekipler tarafından en hızlı bir şekilde değerlendirilmektedir“ denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: