Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı

 Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, güvenlik güçlerine yönelik saldırıda, olay yerinde bulunan yolcu otobüsüne kurşun isabet etmesi sonucu yaralanan kişi, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, güvenlik güçlerine yönelik saldırıda, olay yerinde bulunan yolcu otobüsüne kurşun isabet etmesi sonucu yaralanan kişi, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ulukışla ilçesi Eminlik gişeleri yakınlarında jandarma ve polis ekiplerinin uygulaması sırasında açılan ateşte, olay yerinde bulunan bir yolcu otobüsüne de mermi isabet etti. Açılan ateş sonucu, Mersin'den Aksaray'a gitmekte olan otobüste bulunan Kamil Naylan kolundan yaralandı. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Naylan, tedavinin ardından taburcu edildi. Otobüste bulunan görgü tanıklarından Gazi Sever, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ulukışla'da jandarmanın araçları durdurarak uygulama yaptığını söyledi. Ekiplerin, otobüsü de durdurduğunu ifade eden Sever, şunları kaydetti: "Otobüsün yanında beyaz brandalı bir araç vardı. Onun yanında durduk. Askerler aracın içine bakıyorlardı. Bagajı açtılar yanılmıyorsam. Hatta eşim de rahatsız oldu, ne yapıyorlar diye. O arada bir astsubay gördüm. Kamyonete doğru gidiyordu. O ara zaten patladı ve makineli silahlar ateşlenmeye başladı. Çocuğum ve eşimi yere yatırdım. Arkamızdaki arkadaş merak edip yerinden kalkınca vuruldu. Büyük panik yaşandı. Şoförümüz aracı olay yerinden uzaklaştırdı."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: