Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde terörist saldırıda şehit olan polis memuru Adem Çoban ve astsubay kıdemli üstçavuş Adil Kozanoğlu'nun cenazeleri otopsi için Adana'ya gönderildi.

NİĞDE - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde terörist saldırıda şehit olan polis memuru Adem Çoban ve astsubay kıdemli üstçavuş Adil Kozanoğlu'nun cenazeleri otopsi için Adana'ya gönderildi. Ulukışla Devlet Hastanesi Morgu'ndan emniyet ve askeri yetkililer tarafından alınan şehitlerin cenazeleri polis eskortu eşliğinde Adana'ya götürüldü. Şehitlerin cenazelerinin Adana'daki otopsilerinin ardından düzenlenecek resmi törenden sonran memleketlerine gönderileceği belirtildi. Ulukışla Devlet Hastanesine gelen şehit polis memuru Çoban'ın babası, fenalık geçirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: