Niğde’li Özel Sporcular Sahaya Çıkıyor

Niğde Masa Tenisi İl temsilcisi ve masa tenisi antrenörü Tuncay Bozkurt özel sporcular masa tenisi...

Niğde Masa Tenisi İl temsilcisi ve masa tenisi antrenörü Tuncay Bozkurt özel sporcular masa tenisi turnuvası hakkında bilgi verdi.

Turnuvanın 12 - 14 Ekim tarihlerinde düzenleneceğini belirten Bozkurt, "Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde “Özel Olimpiyatlar 2012 Ulusal Masa Tenisi Oyunları düzenlenecektir. Organizasyon süresi boyunca bütün ihtiyaçlar “Türkiye özel sporcular spor eğitim ve rehabilitasyon derneği” tarafından karşılanacaktır." dedi.

Bozkurt, Niğde'yi Saruhan Zihinsel Engelliler Spor Kulübü'nün temsil edeceğini de belirterek, “Böyle bir organizasyonun özel sporcularımız açısından spor eğitimi ve yarışma imkanları ile onları hayata bağlamayı toplumla bütünleşerek saygı gören bireyler haline gelmelerini ve dolayısıyla sosyalleşmelerini amaçladığını söyleyebiliriz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kafile Listesinde şu isimler yer almaktadır.
İdareci- Antrenör: Ferudun Soyak
Antrenör: Gökhan Altıner
Sporcular: Merve Türksoy ve Ayşegül Karanfil.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: