Niğde'nin vekil adayları seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Niğde milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ile Erdoğan Özegen seçim çalışmalarına Bor’da...

AK Parti Niğde milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ile Erdoğan Özegen seçim çalışmalarına Bor’da devam ediyor. Türbe mevkiinde açık hava toplantısı düzenleyen adaylar, meydanı dolduran vatandaşlara seslenerek, Türkiye'yi dünya devleti yapan AK Parti'ye destek istedi.

Alpaslan Kavaklıoğlu, konuşmasında, bu yola makam, mevki için değil millete hizmet etmek için çıktıklarını vurgulayarak 13 Haziran’dan itibaren başlatacakları çalışmalarla Niğde’nin önemli bir çıkış yaşamasını görmek istediklerini belirtti.
Kavaklıoğlu, “Yatırımları buraya çekmek ve istihdam sorununa çıkış aramak için projelerimiz var. Niğde’nin potansiyellerini sektörel bazda projelerle aktif hale getireceğiz. Tarımdan enerjiye, turizmden sanayiye projelerimiz hazır. Bu yola, Niğde’yi layık olduğu konuma getirmek için gecemizi gündüzüme katmayı göze alarak çıktık. İstikrar sürdükçe ülkemizdeki güven ve ilerleme ortamı da sürecek, Niğde büyüyecek, gelişmiş marka şehirler arasında yerini alacak." dedi.
Ömer Selvi ise vatandaşlarla buluşmalarında, Niğdelilerin kendilerini büyük sevgi ile kucakladıklarını, bu sevgiye layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu milletin sırtını yere getirmemek için çalışacaklarını söyledi. Selvi, ifadelerini şöyle sürdürdü:
“Kurulduğundan beri AK kadro içinde yer alan biri olarak şunu görüyorum ki geride kalan 9 yılda vatandaşlarımızın AK Parti’ye sevgisinde azalma olmadı, hatta giderek artan ve büyüyen bir sevgi var, güven var. Bu, tüm Türkiye’de böyle, Niğde’nin her köşesinde böyle. Niğde halkı kadirşinas bir halk. Bizler de Niğdeli hemşehrilerimize minnettarlığımızı hizmetkârlık ederek ifade etmek istiyoruz.” diye konuştu.
Erdoğan Özegen de milletin AK Parti'yle hizmet gördüğünü belirterek, şöyle dedi: "AK Parti hizmete devam edecek. Biz milletimize yapamayacağımız işlerin sözünü vermiyoruz. Kimileri Kılıçdaroğlu'nun bu memlekete hizmet edeceğini savunuyor. Kılıçdaroğlu, Cuma namazını bile kaza yapmak isteyen bir adam, bu ülkeyi nasıl yönetecekmiş anlamıyorum. Biz makam için değil, hizmet için oy istiyoruz. Ateşten gömleği bizlere giydirin, Niğde ve Bor hizmet görsün.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz