Niğde’ye Sodes Desteği

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kalkınma Bakanlığı’nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Niğde’nin 25...

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kalkınma Bakanlığı’nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Niğde’nin 25 projesine destek sağlandığını açıkladı.

Kavaklıoğlu, sosyal sorumluluk ağırlıklı projelerle Niğde’nin özellikle kırsal alanda sosyal hayatının gelişimine büyük katkısı olacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kavaklıoğlu; “Kamu kuruluşlarımızın yanı sıra sivil toplum ve belediyelerimizin de projelerinin sunulduğu Kalkınma Bakanlığı’nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 25 projemize destek sağlanmıştır. İstihdam projelerinden çocuk oyun parkına, okuma salonlarından spor komplekslerine ve sınavlara hazırlanan öğrencilerin gidebileceği ücretsiz kurslara kadar pek çok alanda 25 proje SODES desteğiyle hayata geçirilecektir. Desteklenen sosyal sorumluluk ağırlıklı projelerle Niğde’de istihdam edilebilirliğin artırılması, meslek edindirme, gelir getirici faaliyetlerin geliştirilmesi ile kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin desteklenmesinin yanı sıra özellikle kırsal alanda sosyal hayatın gelişimi sağlanacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: