NİĞKAD-BİR Toplantısı Yapıldı

Niğde Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği (NİĞKAD-BİR) Toplantısı, Niğde Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Niğde Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği (NİĞKAD-BİR) Toplantısı, Niğde Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda, üye belediyeler adına, ambalaj atığı yönetim planını hazırlamak ve ayrıştırma ünitesinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre lisans sahibi firmalara kiralanması hususunda birlik encümeni ve başkanına yetki verilmesi görüşülerek onaylandı.

Niğde Belediye Başkanı ve NİĞKAD-bİR Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı konumada, şunları söyledi:

"17 Ocak tarihinde resmi açılışı yapılan tesisin elektrik, su ve yol sorunlarının giderilmesine çalışılmaktadır. Tıbbi atık sterilizasyon tesisinin binası yıllık 10 bin lira bedelle kiraya verilmiştir. Yine önümüzdeki günlerde ambalaj atıklarının toplatılması amacıyla bir ihaleye daha çıkılacak. Enerji nakil hattı, su sondaj çalışmaları son aşamaya getirilerek ihale işlemlerine başlandı."

Reklam
Reklam

Toplantı sonunda, NİĞKAD-BİR 2012 yılı gelir ve gider kesin hesabı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Muhabir: Murat Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: