Nihat Aydın Söke Gençlikspor’un Gönüllü Teknik Adamı Oldu

Söke’nin Birinci Amatör Kümedeki temsilcisi Gençlikspor’da antrenör Nihat Aydın göreve getirildi.Spora gönül veren Sökespor’un eski...

Söke’nin Birinci Amatör Kümedeki temsilcisi Gençlikspor’da antrenör Nihat Aydın göreve getirildi.

Spora gönül veren Sökespor’un eski futbollarından bugünün başarılı işletmecilerinden Nihat Aydın, Söke’nin spor camiasına vefa örneği gösterdi.

Sökepor’un çeşitli kademelerinde uzun yıllar forma giydikten sonra futbola spor adamı olarak hizmet veren genç antrenör Nihat Aydın, ekonomik sıkıntılar yaşayan Söke’nin Birinci Amatör Kümedeki temsilcisi Gençlikspor’un imdadına yetişti.

Gönüllü olarak sarı siyahlı ekibin çalıştırıcılığını yapan Nihat Aydın, Gençlikspor çatısı altında futbol oynamak isteyen gençlere bilgi ve tecrübelerini paylaşarak katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Genç teknik adam Nihat Aydın’nın gönüllü olarak takımlarını çalıştırmasından mutlu olduklarını söyleyen Gençlikspor Kulüp Başkanı Remzi Paksoy; “Kulübümüzün geliri olmadığından gönüllülük duyguların öne çıktığı bir ekiple bu sezonda lige girmeye hazırlanıyoruz. Amacımız Söke’mizin gençlerine bir kulüp çatısı altında futbol oynamalarına katkıda bulunmak. Antrenörümüz Nihat Aydın kardeşimizin de bize bu konuda destek olması Söke amatör futbolu adına bizi mutlu etti” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: