Nihat Kahveci, Spartak Moskova yolunda

MADRİD - İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyen Milli Futbolcu Nihat Kahveci, Ocak ayındaki ara transfer döneminde başka takıma transfer olmaya karar verdiğini söyledi.

Nihat, bugün İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Çok iyi bir şekilde düşündükten sonra, kendim ve kulübüm için Real Sociedad'tan ayrılmamın en iyi çözüm olacağına karar verdim" dedi.

Son 5 yıldır Real Sociedad formasını taşıyan ve 2006 Haziran ayında Real Sociedad ile sözleşmesi sona erecek olan Nihat Kahveci, ayrılmadan kulübüne de para kazandırmak istediğini vurguladı.

Reklam
Reklam

26 yaşındaki Türk futbolcu, "Çoğu kişi bana inanmadı. Yalan söylediğimi, Haziran ayına kadar takımda kalıp bonservisim elimde olarak takımdan ayrılacağımı düşündü. Ama ben her zaman (Eğer somut bir teklif gelir ve bu her iki taraf için de iyi bir transfer olursa ben giderim) dedim" şeklinde konuştu.

Nihat, transferinin henüz kesinleşmemesinden dolayı kulüp adı vermekten kaçınırken, Real Sociedad'a yakın çevreler Türk futbolcunun Spartak Moskova takımına gideceğini savunuyor. Alınan bilgilerde, Nihat'ın Spartak Moskova takımıyla 4 yıllık bir kontrat imzalayacağı ve toplam 11.5 milyon avro alacağı iddia ediliyor.