Nihat Özdemir: Şampiyonluğu kaçırsak dahi şampiyonu alkışlamalıyız

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, cumartesi günkü maçta şampiyonluğu kaçırsalar dahi şampiyon Galatasaray’ı alkışlayarak uğurlayacaklarını...

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, cumartesi günkü maçta şampiyonluğu kaçırsalar dahi şampiyon Galatasaray’ı alkışlayarak uğurlayacaklarını söyledi.

Samanyolu Haber TV’ye cumartesi günü oynanacak derbi maç öncesinde görüşlerini açıklayan Özdemir, derbi maçın ardından şampiyonun belli olacağını hatırlattı. Özdemir, “Belki Türkiye’de bir ilki yaşayacağız. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bundan öncede birçok derbi oynanmıştır. Hepsi sezon ortası veya sonlarına doğru gelmiştir; ancak bu defa derbi maçın ardından şampiyon belli olacaktır. Cumartesi akşamı muhteşem bir derbi oynanacak. Bu derbiyi bizim stadımızda oynamak nasip oldu. 52 bin kişilik taraftar grubumuzun canı gönülden takımlarını desteklemelerini istiyoruz. En son Galatasaray ile Beşiktaş maçında gördük ki Galatasaray 2-0 öndeyken son anda maç 2-2 bitti. Bu nedenle bizim taraftarımıza büyük iş düşüyor. Takımlarını küfür etmeden destek olmaları gerekiyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ALKIŞLANMALI

Nihat Özdemir, derbi maçın bitiminde şampiyon olan tarafın alkışlanması gerektiğine dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz en son oynadığımız Trabzonspor maçını da düşünürsek Galatasaray’a gerçek bir ev sahipliği yapmak zorundayız. Neticede kim kazanırsa kazansın hepimiz kazananı alkışlamalıyız. Böyle yaparsak hem Türkiye’ye hem dünyaya önemli mesajlar vereceğiz. İnşallah biz bu derbiyi kazanıp şampiyon olacağız. Bu yıl çok iyi mücadele ettik. Sonunda da mutlu sona ulaşırız. Eğer şampiyonluğu kaçırırsak Fenerbahçe taraftarı büyüklüğünü göstermeli ve kazananı alkışlamalı.”

İKİ KUPAYI DA ALMAK İSTİYORUZ

Bu yıl 4 gün arayla iki tane kupa maçına çıkacaklarını hatırlatan Nihat Özdemir, “Bildiğiniz gibi cumartesi günkü şampiyonluk maçının ardından 16 Mayıs’ta Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda bir final maçına çıkacağız. 4 gün arayla iki kupa finali oynayacağız. İki yıl öncesinde böyle bir durumda iki kupaya aday olmuştuk ancak ikisini de kaybetmiştir. İnşallah bu defa tarih tekerrür etmeyecek. İki kupayı da almak istiyoruz. Bana göre 3 Temmuz’dan beri yaşanan süreçte bu takımın iki kupada da final oynaması çok manidardır. İki tane maçın ardından iki kupayı müzemize götürmek istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: