Nihat Özdemir: Sezon tescil edildi, kupamız bizim müzemizde

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun başkanlık seçiminin de yapıldığı olağan toplantı sonrasında konuşan Kulüp Başkanvekili...

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun başkanlık seçiminin de yapıldığı olağan toplantı sonrasında konuşan Kulüp Başkanvekili Nihat Özdemir, Trabzonspor kulüp başkanı ve yönetimine tepki gösterdi.

Özdemir, yarın Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda konuk edecekleri Trabzonspor maçıyla ve bordo - mavili kulübün yöneticilerinin tepkileriyle ilgili açıklamada, "Başkan Sadri Şener maça gelmeyeceğini söylemiş. Biz Trabzon'a gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Gelirlerse ağırlarız, baş üstüne, ama kendi bilecekleri iş. Fenerbahçe'nin stadı, taraftarın örnek davranışlar sergilediği bir stattır. Herkesin gelmesini bekleriz, Trabzonsporlusunu da, Galatasaraylısını da, Beşiktaşlısını da, yöneticilerini de, başkanlarını da. Ama gelip gelmeme kararı onlara aittir. dedi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor yöneticilerinin Süper Final Şampiyonluk Grubu maçı öncesi, görülmekte olan davaya müdahil olmalarının ortamı nasıl etkileyeceği sorusuna da cevap veren Başkanvekili Nihat Özdemir, "Bunların doğru olmadığına biz inanıyoruz. 3 Temmuz'dan bu tarafa hiçbir kulüp hakkında kamuoyunda, yazılı basında veya arkadaşlarımızın, benim çıkmış olduğumuz bir sürü canlı yayınlar vardır. Bunların hepsinde de konunun önemine binaen hep dikkatli davrandık. Ortamı germedik, germemeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Özdemir, Trabzonspor camiasının kupayı istemesi, TFF'den yanıt gelmezse FIFA ve UEFA'ya başvuracaklarını açıklamalarıyla ilgili olarak ise "Burada taraf biz değiliz. Bu kararı verecek olan Futbol Federasyonu'dur. Kimse unutmasın ki 2010-2011 sezonu tescil edilmiştir ve kupamız bizim müzemizde durmaktadır.'' şeklinde konuştu.

Nihat Özdemir, Etik Kurulu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, şike davasıyla ilgili Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu başta olmak üzere bazı isimlerin savunmalarını aldığını, bu konuda iyi haberler geldiğini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: