Nihat Tecdelioğlu Ortaokulu’ndan Kıyafet Yardımı

Malatya merkez Nihat Tecdelioğlu Ortaokulu Okul-Aile İşbirliği ile Pütürge ilçesi Çayköy İlkokulu öğrencilerine 42 adet...

Malatya merkez Nihat Tecdelioğlu Ortaokulu Okul-Aile İşbirliği ile Pütürge ilçesi Çayköy İlkokulu öğrencilerine 42 adet okul elbisesi yardımı yapıldı.

Tecde Mahallesi kanal üstünde bulunan Nihat Tecdelioğlu Ortaokulu Müdürü Kemal Özbay, “Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MEDEP) çerçevesinde paydaşlarımız adına düzenlediğimiz etkinliklerin tüm hızıyla devam ediyor. Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Sait Aytekin ve Avukat Cem Güney okulumuzda seminer verdi. Yine Yardımseverlik değeri adına Okul-Aile İşbirliği ile Pütürge İlçesi Çayköy İlkokulu öğrencilerine 42 adet okul elbisesi hediye ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Çayköy İlkokulu Öğretmeni Gültekin Fidan ise, “ Köy okulu öğrencilerini unutmayıp gönderdiğiniz hediye için öğrencilerim ve şahsım adına teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: