Nijerya U-20 Milli Takımı Kayseri’ye Geldi

21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’de gerçekleştirilecek olan FIFA U-20 Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan...

21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’de gerçekleştirilecek olan FIFA U-20 Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan takımlar turnuvanın oynanacağı şehirlere gelmeye başladı.

Turnuva'da B Grubu'nda yer alan ve gruptaki ilk iki maçını Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynayacak olan Nijerya U-20 Milli Takımı’nı taşıyan uçak akşam saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı'na iniş yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü ve ayrıca U-20 Dünya Kupası Şehir Sorumlusu Ali Üstünel ve gönüllülerden oluşan ekip Nijerya U-20 Milli takımı antrenörünü havaalanında karşılayıp çiçek hediye etti.

Reklam
Reklam

Nijerya U20 Milli Takımı ilk maçını 21 Haziran Cuma günü saat 21.00'da Portekiz ile yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: