Nijerya’dan Sky Tower Otel’e Üst Düzey Ziyaretler

Nijerya Devlet protokolünden oluşan misafir topluluğu, Akçakoca'da yapımı devam eden Sky Tover Otel’i ziyaret ederek,...

Nijerya Devlet protokolünden oluşan misafir topluluğu, Akçakoca'da yapımı devam eden Sky Tover Otel’i ziyaret ederek, E-7 Şirketler grubu Genel Müdürü Ersin Aydeniz ile otelin yapımı noktasında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundu.

Nijerya’da inşaat alanında faaliyet gösteren ve Nijerya’nın en büyük firmalarından bir tanesi olan Ley Ley Grup’un üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu misafir topluluğu, oteli çok beğendikleri ve tekrar ziyaret edecekleri öğrenildi.

Genel Müdür Aydeniz’in yapmış olduğu sunumlardan hayli etkilendikleri görülen Nijerya’lı grup, Sky Tover Otel’i çok beğendiklerini, birçok otellerde bulunmayan farklılıkların otelin bünyesinde bulunduğunu, otel içerisinde en ince ayrıntıların dahi hesaplanarak, farklılık yaratıldığını görmekten ötürü mutlu olduklarını ifade ederek, en kısa sürede tekrar ziyarete gelmek istediklerini belirterek, otele karşı duyulan hayranlıklarını gizlemediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz