Nikah Fotoğrafı Hırsızlığı Itiraf Ettirdi

Adana'da, park halindeki araçlardan hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlılar, evlerinde bulunan hafıza kartındaki nikah fotoğrafının cep telefonu çalınan bir çifte

Adana'da, park halindeki araçlardan hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlılar, evlerinde bulunan hafıza kartındaki nikah fotoğrafının cep telefonu çalınan bir çifte ait olduğu anlaşılınca hırsızlık yaptıklarını itiraf etti.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde 10 gün içinde 3 araçtan camları kırılarak hırsızlık yapılması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Olay yerlerinin çevresindeki 40 güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, zanlıların hırsızlık sonrası bir otomobille kaçtıklarını belirledi. Aracın Mersin'in Tarsus ilçesinde olduğu bilgisi üzerine Mersin Emniyet Müdürlüğü ile düzenlenen ortak operasyonda biri kadın 3 zanlı yakalandı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen Gülcan Y.Z. (41), Kadir K. (24) ve Seyhan G'nin evlerinde bulunan bir cep telefonunun hafıza kartından silinen fotoğraflar özel bir işlemle geri getirildi.

Hafıza kartındaki fotoğraflar arasında Merve Y. (20) ile Aydın Y'nin (21) nikah fotoğrafı bulundu. Fotoğraftaki bilgilerden ulaşılan çiftin daha önce araçlarındaki cep telefonlarının çalındığı iddiasıyla polise ihbarda bulunduğu tespit edildi.

Bunun üzerine zanlılar suçlarını itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Gülcan Y.Z. ve Kadir K. tutuklandı, Seyhan G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Yusuf Koyun / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: