Nikah Tarihlerini Kolay Hatırlayacaklar

Adana'da, erkeklerin en çok unuttukları gün olarak bilinen nikah gününü kolay hatırlamak isteyen 12 çift,...

Adana'da, erkeklerin en çok unuttukları gün olarak bilinen nikah gününü kolay hatırlamak isteyen 12 çift, bugün 12.12.2012'de saat 12.00'de nikah kıydırdı.

Bir alışveriş merkezinin buz pistinde gerçekleştirilen tören öncesi konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi. Evliliğin, sabır ve sadakat gerektirdiğini anlatan Çelikcan, bunu gerçekleştirenlerin bir ömür mutlu bir birliktelik yaşadıklarını dile getirdi. Çiftler de oldukça mutlu olduklarını anlatarak, tarihi kolay hatırlamak için bugünü seçtiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Çelikcan, çiftlerin nikahlarını kıydı, ardından ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyesini hatırlatıp, "3 çocuk istiyoruz" dedi. Çelikcan, pasta kesiminin ardından ise genç çiftlere "Bir yastıkta kocasınlar" diye yastık hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz