Nikahlarını 12.12.12 Saat 12.12'de Kıydırdılar

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 12.12.2012 şeklindeki tarih sıralamasının son nikahını kıydı.Tüm dünyada olduğu gibi...

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 12.12.2012 şeklindeki tarih sıralamasının son nikahını kıydı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 12.12.2012 saat 12.12 tarihinde Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah Salonu’nda Selda Ceyhan ve İlkim Tümay Kunduz çiftinin nikahını kıyan Tanık, oğlunun da 10.10.2010 gibi özel bir tarihte nikahını kıydığını kaydetti.

Genç çifte diğer günlerinin de bugün gibi özel ve güzel olması temennisinde bulunan Tanık, evlilikte zaman zaman sıkıntıların yaşanabileceğini ancak, yeni güne daima dünü unutarak girmek gerektiğini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Özel tarih olması nedeniyle evlenecek çiftlerin yoğun olarak ilgi gösterdiği tarih sıralamalı son nikahı kıyan Tanık, akılda kalacak tarihlerin tercih edilmesinin genellikle bu tür tarihleri unutan erkekler için avantajlı bir durum olduğunu söyledi.

Tanık, ayrıca normalde günlük 15-20 çiftin evlenmek için başvurduğunu ve bu tarih için 95 nikah başvurusunun yapıldığını kaydetti. Heyecanlı anlar yaşayan genç çift, bu özel tarihin aynı zamanda gelinin doğum günü olmasından dolayı da iki kat daha fazla bir özelliğe sahip olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: