Nike Halı Saha Futbol Turnuvası Kayıtları Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu ile tarafından 2013’yılında...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu ile tarafından 2013’yılında 81 ilde düzenlenmesi planlanan Lise ve Üniversiteli Gençler Nike Halısaha Ligi kayıtları devam ediyor. 15 Nisan 2013 tarihinde başlayan kayıtlar devam ediyor. Nike Halısaha Ligi için mürecaat edecek olan takımlar başvurularını www.nikehalisahaligi.com adresinden yapabilecek. 15-18 yaş (95-96-97-98) kategorisinde yapılacak. 06 Mayısta sona erecek olan başvuruların ardından, turnuvanın fikstürü ve maç saatleri 07 Mayıs 2013 tarihinde yine www.nikehalisahaligi.com adresinden duyurulacak. Turnuvanın koordinatörlüğünü Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Temsilcisi Turan Ağar ile Spor Koordinatörlüğü görevlilerinden Yaser Taşkesenlioğlu ve Ferhat Doğuş Aygün yapacak.

Reklam
Reklam

Erzurum GHSİM Okul Sporları Temsilcisi Turan Ağar, kayıtların tüm hızla devam ettiği Nike Halısaha Ligi öncesinde ön kaydını yaptıran takımların evraklarını Okul İdaresine onaylattıktan sonra Erzurum GHSİM’ye teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: