Nike Halı Saha Ligi Şampiyonu, Rekabet Kurumu Lisesi Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı işbirliği ile tüm...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı işbirliği ile tüm illerde olduğu gibi Adıyaman’da da ‘Nike Halı Saha Ligi’ müsabakaları 13-23 Mayıs 2013 tarihleri arasında Esentepe Şekerler Spor Tesisleri'nde oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Liselerarası Nike Halı Saha Ligine Adıyaman’dan lise seviyesindeki okullardan 40 takım katıldı. Rekabet Kurumu Lisesi ile Anadolu Lisesinin karşı karşıya geldiği final maçında gülen taraf, Anadolu Lisesini mağlup eden Rekabet Kurumu Lisesi oldu. Final maçını kaybeden, Anadolu Lisesi ikinci, Erdemir Lisesi ise İl üçüncülüğü elde etti. Maçının ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupa ve madalyaları, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve İl Emniyet Müdür Vekili Erol Etlik tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Birinci olan takım, İstanbul'da yapılacak olan final maçlarında Adıyaman’ı temsil edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz