Nike Halı Saha Ligi Sona Erdi

Düzce’de Yunus Emre Halı Sahada düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nde Gümüşova Lisesi, bu seneki 6....

Düzce’de Yunus Emre Halı Sahada düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nde Gümüşova Lisesi, bu seneki 6. Şampiyonluğunu kazanarak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından organize edilen Nike Halı Saha Ligi final müsabakasıyla sona erdi. Gümüşova Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi Yunusemre Halı Sahada final müsabakasına çıktı. Gümüşova Lisesi, il yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmayı, 2-1 alarak, Düzce il birincisi oldu.

Reklam
Reklam

Karşılaşma sonrası düzenlenen kupa töreninde Gümüşova Lisesine kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran takdim ederken ikincilik kupasını Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ömer Faruk Başbuğ takdim etti. Turnuvanın üçüncüsü ise Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi oldu.

Gümüşova Lisesi 7-8-9 Haziran 2013 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye finallerinde Düzce’yi temsil edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: