Nikfer Belediye Başkanı Yarangünü: "İlçe Olmayı Hak Ettik"

Nikfer Belediye Başkanı Ali Yarangünü, 1954 yılında kurulan Nikfer Belediyesi'nin hitap ettiği nüfus ve coğrafi açıdan ilçe olmayı hak ettiğini

Nikfer Belediye Başkanı Ali Yarangünü, 1954 yılında kurulan Nikfer Belediyesi'nin hitap ettiği nüfus ve coğrafi açıdan ilçe olmayı hak ettiğini belirtti.

Yarangünü, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe olmak istediklerini, bu kapsamda kasabada imza kampanyası başlattıklarını ve vatandaşların verdiği imzaları da yetkili mercilere ulaştırdıklarını kaydetti.

Ali Yarangünü, "Biz ilçe olmayı hak ettik. Eğer Denizli Büyükşehir olursa Nikfer Belediyesi de kapanarak köy haline gelirse bunun vebalini kimse taşıyamaz. Bizler ve bu millet bunu unutmaz. Biz Barza ovası olarak yıllardır ilçe olmak istiyoruz. Kasaba merkez nüfusu ve çevre köylerle 15 bin nüfusa hitap etmekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: