Nikon, Galatasaray'a sponsor oldu

Fotoğraf makinesi markası Nikon ile Galatasaray Kulübü, 1,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Ali Sami Yen...

Fotoğraf makinesi markası Nikon ile Galatasaray Kulübü, 1,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Nikon Orta Doğu Bölge Yöneticisi Takashi Yoshida katıldı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, uluslararası tecrübesi olan Nikon gibi bir firmanın Galatasaray’la birleşmesi kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, “Derin mazi ve tarihe sahip iki güçlü firmanın birleşmesi bizi yarınlara taşıyacaktır. Nikon’la olan birlikteliğimiz, Galatasaray’ı başta Japonya olmak üzere Asya ülkelerinde de değerini yukarıya taşıyacaktır. İnşallah birlikteliğimiz uzun sürecektir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Nikon Orda Doğu Bölge Yöneticisi Takashi Yoshida ise Galatasaray’a sponsor olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirerek, “Galatasaray hem Türkiye’de hem de dünyada çok bilinen bir takım. Bu birliktelik mutluluk kaynağı. Türkiye, hem genç nüfusu hem de gelişmesiyle önemli bir ülke. Biz bu birlikteliğin, hem Nikon hem de Galatasaray için çok verimli olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Takashi Yoshida, sponsor olarak Nikon’u seçen Galatasaray’a teşekkür ederek, “Bu birliktelik umut ediyoruz ki uzun yıllar sürecek.” İfadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise konuya esprili yaklaşarak, önemli bir dünya markasıyla birleştiklerini ve kendilerine Uzakdoğu yolu göründüğünü söyledi.

Fatih Terim, “Dev bir markanın başka bir dev markayla birleşmesinden son derece memnunum. Çok güzel bir birleşme. İki tarafa da hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bu arada Nikon firmasının ilk defa bir futbol takımına sponsor olduğu kaydedilirken, firmanın reklamı ise Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın şortlarında yer alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: