Niksar'da 100 yataklı hastanenin temeli törenle atıldı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan 100 yataklı Niksar Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı....

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan 100 yataklı Niksar Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı. Törene, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat milletvekilleri Dilek Yüksel ve Zeyid Aslan, Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Duran Yadigar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Hakkâri’de şehit olan askerlere ve Van'daki depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı diledi.
Van'da yaşanan depremde çok sayıda binanın yıkıldığını hatırlatan Aslan, "Yeni yaşadığımız deprem hadise üzerine yapılan yapılarda azami deprem hassasiyetini gösterelim. Bu hastanemizin de insanlara şifalar sunmasını diliyorum.’’ dedi.
Tokat Valisi Şerif Yılmaz ise "Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Niksar ilçemizin de ihtiyacı olan böyle modern bir hastaneye kavuşturulması iyi bir fırsattır. Bu hastanemizin yapımında emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ederim.’’ şeklinde konuştu.
İnşaatın yapımını üstlenen firmanın proje müdürü Ünal Aksoy da 100 yatak kapasiteli hastanenin, konforu ve kalitesi ile Avrupa standartlarında bir yapı olacağını ve 750 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.
İlçe Müftüsü Selahattin Şanver’in yaptığı duanın ardından tekbirlerle kurban kesildi. Daha sonra da protokol tarafından butona basılarak hastanenin temeline ilk harç döküldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz