Niksar'da Kutlu Doğum Coşkuyla Kutlandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde 'Efendimizin (sav) Eğitim Metodu ve İnsan Yetiştirme' konulu...

Tokat'ın Niksar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde 'Efendimizin (sav) Eğitim Metodu ve İnsan Yetiştirme' konulu konferans verildi.

Niksar Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD) tarafından düzenlenen konferans, vakıflar binası konferans salonunda; Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, NASİAD Başkanı Yunus Yılmaz ve vatandaşların katılımıyla Mehmet Şevki Erol tarafından verildi.

'Efendimiz (sav)'in Eğitim Metodu ve İnsan Yetiştirme' konusunda hadis ve ayetler ışığında bilgiler veren Mehmet Şevki Erol, katılımcıları sahabe dönemine götürerek duygulu anlar yaşattı. Peygamber Efendimizin (sav) Medine'ye hicret ettiğinde ilk yaptığı işin hemen bir mescit inşa etmek olduğunu kaydeden Erol, mescidin yanına Ashab-ı Suffe'nin yetişeceği eğitim yuvasını da yapmayı ihmal etmediğini kaydetti. Erol; Hz. Peygamber'in istişareye çok önem verdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Konferansın sonunda Kaymakam Yolcu tarafından Mehmet Şevki Erol'a Niksar sandığı hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: