Nilgün Azizoğlu’ndan örnek davranış

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla, ailelerle iftar buluşmaları gerçekleştiriyor.

İlimize geldiğinden beri her hafta düzenli olarak, köylerdeki fakir ve muhtaç aileleri ziyaret ederek, halkla iç içe olan ve halkın sevgisini kazanan Nilgün Azizoğlu, On bir ayın sultanı Ramazan ayında da Ardahan Merkeze bağlı Sarıyamaç Köyü’nden bir aileyi ziyaret etti.

Halk ile bütünleşmenin duyguların en iyisi olduğunu, bu mübarek ayda dargınlıkların sona ermesini isteyen Bayan Azizoğlu, Ramazan ayının ilk günlerinde aileler ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı son derece memnun olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Nilgün Azizoğlu, yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade ederek, Ramazan Ayının sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insani ilişkilerin ön plana çıktığı bir ay olduğuna vurgu yaptı. Bu tür ziyaretlerin devamlı olacağının sinyallerini de veren Bayan Azizoğlu “Ramazan ayı merhamet ayıdır. Özellikle bu ayda fakir fukaraya, garip gurebaya kol kanat germeliyiz. Bu ayı mümkün olduğu kadar muhtaç ve yoksulların evlerini ziyaret ederek geçireceğiz’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: