Nilüfer Bademlili öğrencilerden ‘hücre modeli’ sergisi

Eğitim öğretime bu yıl başlayan Özel Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu'nda 'Hücre Modeli' sergisi açıldı. Bursa...

Eğitim öğretime bu yıl başlayan Özel Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu'nda 'Hücre Modeli' sergisi açıldı.
Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları’nın Bademli Kampüsü'nde bu yıl açılan Özel Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri, 'Hücre Modeli' sergisi açtı. Birbirinden güzel sergilenen modeller arasında öğrencilerin kullandığı oylarla en güzel hücre modeli seçildi. Dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Dersin, görerek ve uygulayarak öğrenilmesini sağlamak amacıyla okulun Fen ve Teknoloji öğretmenleri Ayşe Gök ile Erkan Abal tarafından yapılan etkinlik olumlu karşılandı. Okulun 6. sınıfları arasında en güzel hücre modeli adıyla düzenlenen sergi, renkli görüntülere sahne oldu.
Konu hakkında bilgi veren okul müdür yardımcılarından İsmail İnan, “Öğrencilerimize fen ve teknoloji dersini sevdirmek, dersi görerek, uygulayarak ve konu hakkında çalışma yaparak daha iyi öğrenmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu tip çalışmaları ilerleyen haftalarda da yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz