Nilüfer Belediye Başkanı Ve CHP Nilüfer Başkan Adayı Mustafa Bozbey :

 Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Nilüfer Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''Ekokent planına birlikte sahip çıkmalıyız'' dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Nilüfer Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "Ekokent planına birlikte sahip çıkmalıyız" dedi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında Nilüfer’in mahallelerine ziyaretlerde bulunan Mustafa Bozbey, Kayapa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Bozbey, burada yaptığı konuşmada, Kayapa'nın Nilüfer ilçesine 5 yıl önce bağlandığını belirterek, "Beş yıldır birlikteyiz. Bizler sizlerin evladı, sizler de bizim ailemiz oldunuz. Beş yıl önce bize sahip çıktınız ve bu bölgemizde daha nitelikli, kaliteli planları hayata geçirmeye çalıştık. Ama yapamadıklarımız da oldu. Bizim gönlümüzden Ekokent planı 2014’de başlayıp bir an önce bitirmek geçiyordu. Ancak Büyükşehir Belediyesi planı dokuz ay beklettikten sonra geri gönderdi. Nilüfer Belediyesi olarak aynı planı, aynı şekliyle Büyükşehir Belediyesi’ne tekrar göndereceğiz. Ekokent planına birlikte sahip çıkmalıyız” dedi. Bozbey, Ekokent planının onaylanmasından sonra çok daha farklı yatırımların da girmesiyle Kayapa bölgesinin değer kazanacağını vurguladı. Ekokent projesinde kimsenin hak kaybına uğramayacağını da savunan Bozbey, "Belirli adalarda bütünsel bir anlayışla yapılacak ve hisseli tapu olarak değil daire tapusuyla bu işi yapacağız. Kimse merak etmesin Ekokent projesinde kimsenin hakkını kimseye yedirtmeyiz" şeklinde konuştu. Vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, Kayapa Mahallesi’nin sorunları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: