Nilüfer belediyespor-yeşilyurt: 3-0

Cemal EKENTOK/BURSA, SALON: Cengiz Göllü HAKEMLER: Sevda Güler NİLÜFER BELEDİYESPOR: Nizetich YEŞİLYURT: Anita Bredies SETLER: 25-12, 25-12, 25-11 SÜRE:

Cemal EKENTOK/BURSA, SALON: Cengiz Göllü
HAKEMLER: Sevda Güler NİLÜFER BELEDİYESPOR: Nizetich YEŞİLYURT: Anita Bredies SETLER: 25-12, 25-12, 25-11
SÜRE: 62 Dakika BAYANLAR Voleybol 1'inci Ligi 7'nci Haftasında Nilüfer Belediyespor, Bursa Cengiz Göllü Salonu’nda Yeşilyurt'u 3-0 mağlup etti.
Maça hızlı bir giriş yapan Nilüfer Belediyesispor, servis karşılamakta zorlanan Yeşilyurt karşısında üstünlüğü ele geçirdi ve ilk teknik molaya 8-4, ikincisine ise 16-6 önde girdi. Nizetich ve Herrera’nın etkili hücumlarına, Dilara’nın servisleri de eklenince Bursa ekibi seti 25-12 kazandı.
İkinci sete Yeşilyurt daha istekli başlayınca set başında kopma olmadı. Ancak Nilüfer Belediyespor Nizetich’in geriden yaptığı hücumla ilk teknik molaya 8-7 önde girmeyi başardı. Etkili bloklar yapan Nilüfer Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-9 önde girmeyi başardı. Pınar, Ruseva hücum ve bloklarıyla farkın açılmasını Üçüncü sete etkili hücum ve bloklarla başlayan Nilüfer Belediyespor ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Genç rakibi karşısında sayı üretmekte zorlanmayan Nilüfer Belediyesi ikinci teknik molayı da 16-7 önde geçti. Farkı giderek açan Nilüfer Belediyesi
FOTOĞRAF

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: