Nilüfer Belediyespor'da Transfer

 Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen libero Dilek Kınık ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen libero Dilek Kınık ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Üçevler Spor Kompleksinde düzenlenen imza törenine, kulüp başkan yardımcısı Fuat Alparslan, yönetici Tan Gündüz ve antrenör Nihat Öztürk katıldı. Yeni bir takım oluşturduklarını belirten Alparslan, transferde geç kalmalarına rağmen iyi transferler yaptıklarını söyledi. Alparslan, kadroda hala eksikliklerinin olduğunu ifade ederek, "Teknik heyetin tespitiyle bunları tamamlayıp daha iyi yerlere ulaşmak istiyoruz" dedi. Nilüfer Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Dilek Kınık ise yeni bir ekibe geldiğini belirterek, "Burada olmaktan mutluyum. Yeni bir ekiple mücadele edeceğiz. Takımda kaynaşma sağlayıp hedefe ulaşmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: