Nilüfer Çok Sesli Korosu’na Büyük Onur

Nilüfer Belediyesi Çok Sesli Korosu Avusturya’nın Graz şehrinde düzenlenen 1. Avrupa Koro Oyunları Festivali'nde iki...

Nilüfer Belediyesi Çok Sesli Korosu Avusturya’nın Graz şehrinde düzenlenen 1. Avrupa Koro Oyunları Festivali'nde iki dalda gümüş madalya kazandı.

Nilüfer Belediyesi Nilüfer Çok Sesli Korosu Avusturya’nın Graz Şehri’nde 14- 21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ‘1. Avrupa Koro Oyunları Festivali’ne katılarak Türkiye’yi temsil etti. 49 koro’nun katıldığı festivalde, ‘Avusturya Açık ve Şampiyonlar’ olmak üzere iki ayrı bölümde yarışma düzenlendi. Şef Zeynep Göknur Yıldız yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Çok Sesli Korosu, ödüllü ve üst düzey koroların katılmaya hak kazandığı Şampiyonlar Yarışması’nda, ‘Oda Korosu’ ve ‘Folklorik’ kategorilerinde gümüş madalya almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Koro dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: