Nilüfer Eğitim Kurumları, 30 Yılda 7 Bin 650 Mezun Verdi

Bursa’da eğitim sektörünün öncü kuruluşlarından Nilüfer Eğitim Kurumları, kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Nilüfer 7 bin...

Bursa’da eğitim sektörünün öncü kuruluşlarından Nilüfer Eğitim Kurumları, kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Nilüfer 7 bin 650 mezun vererek önemli bir başarının altına imza attı.

Nilüfer Eğitim Kurumları 30 yılda 7650 ve 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 700 mezun vererek alanında yeni bir çığır açtı. Bursa’da 1983 yılında kurulan Özel Nilüfer Eğitim Kurumları, 30. yılında Bursa genelinde 9 okulla hizmet veriyor.

Kentin 30 yıllık eğitim belleğinde önemli bir yere sahip olduklarını dile getiren Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, kurum olarak 30 yıldır kendine güvenen, kültürel ve sosyal değerleri önemseyen gençler yetiştirdiklerini ifade etti. Nilüfer Eğitim Kurumları’nın sadece Bursa için değil dünya çapında bir öneme sahip olduğunu kaydede Dilitatlı, “Kurumumuz dünya çapındaki Türk Okulları’nın da ilk adımlarından birisidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütürken Bursa’nın sahip olduğu tarihi, kültürel ve sosyal birikimden faydalandıklarını vurgulayan Dilitatlı, bugüne kadar verdikleri mezunlar arasında şu an dünyanın dört bir tarafında akademisyen, işadamı ya da eğitimciler olduğunu söyledi.

Nilüfer Eğitim Kurumları olarak 30 yılda büyük başarıların altına imza attıklarını kaydeden Dilitatlı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir eğitim kurumu olarak 30 senelik bir süre zarfında önemli merhaleler kat ettik. Bir defa 30 yıl önce başladığımız yerde durmadık. O gün sadece bir okulumuz vardı şu an 9 okulumuz mevcut. Yenileri de yolda. Bunun dışında Nilüfer olarak teknolojik gelişmeleri çok yakından takip eden bir okuluz. Çağdaş teknolojileri eğitim ve öğretim faaliyetlerimizde etkin bir şekilde kullanıyor, hatta bu teknolojilerden diğer eğitim kurumlarının faydalanması için de paylaşımda bulunuyoruz.”

Bursa’nın tarihi çınarlarıyla ünlü bir şehir olduğunu da ifade eden Dilitatlı, “Nilüfer Eğitim Kurumları da Bursamız için eğitim alanında marka olmuş 30 yıllık bir çınar.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: