Nilüfer Fen Ve Anadolu Lisesi Öğrencileri Moral Depoladı

Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı Nilüfer Fen ve Anadolu Lisesi, öğrencilerinin hazırladıkları moral etkinliğinde...

Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı Nilüfer Fen ve Anadolu Lisesi, öğrencilerinin hazırladıkları moral etkinliğinde stres attı.

Yoğun ders temposundan arta kalan vakitlerini sosyal etkinliklere ayırıp hazırlık yapan lise 1 ve 2. sınıf öğrencileri, rehber öğretmenlerinin katkılarıyla etkinlik düzenledi. Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Abdurrahman Büyüktepe, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sadece defter - kalemden ibaret olmadığını günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesinin de insanın kendisini ifade etme problemi olduğunu söyledi. Öğrencilerinin sene başından itibaren yaptıkları hazırlıkların etniklikle meyveye dönüştüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Etkinlikte, tiyatro, koro, şiir, spor ve şarkı çalışmaları ile öğrenciler stres attı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği programda, öğrenciler hazırladıkları gösterileri başarıyla sergiledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: