Nilüfer’de kaçak 7 bina yıkıldı

Bursa Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, Alaattinbey Mahallesi’nde bulunan 7 binayı...

Bursa Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, Alaattinbey Mahallesi’nde bulunan 7 binayı yıktı.
Kaçak yapıyla mücadelesini sürdüren Nilüfer Belediyesi, kanunlara ve ruhsata aykırı hareket edenlere göz açtırmıyor. Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, Alaattinbey Mahallesi Akarsu Sokak’ta bulunan 7 kaçak yapıyı yıktı. Sabah saatlerinde başlayan ve çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı yıkımlar sırasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı.
Kaçak yapıyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşları kanunlara aykırı hareket etmemeleri konusunda uyardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz